Of je wel of geen lid bent: bij onze vereniging kan iedereen les krijgen van 4 KNBB gediplomeerde biljartinstructeurs. Vakmensen die op basis van uitgebreide ervaring en kwalificatie klaar staan om u te begeleiden in het aanleren of verbeteren van uw spel. Zij hebben een duidelijke missie: u als aankomend of ervaren biljarter te begeleiden in het verbeteren van uw spelniveau, en het verhogen van uw spelplezier in de fascinerende biljartsport.

Onze KNBB instructeurs zijn:

 

Rob Overdijk

06 2095 1608

 

 

 

Hein Smit

06 1508 0463

 

 

 

Peter Oskam

06 4153 0847

 

Ad Ketels

06 30396273

 

 

 

De BV Velsen heeft speciaal voor biljartles tijden gereserveerd voor zowel leden als niet leden. Lestijden in overleg met de instructeur. Het lesgeld kan per instructeur wat verschillen en hangt ook af of de les indivudueel of in een groepje is. Voor gebruik van de tafel geldt voor leden dat er op de klok wordt gespeeld: € 1,– per uur en voor niet leden is die bijdrage € 3,– per lesuur.

In de eerste les wordt samen met de instructeur de beginsituatie vastgesteld en ga je samen bekijken welke vaardigheden moeten worden geleerd en verbeterd. Trainingsdoelen worden duidelijk gemaakt en geëvalueerd.